Search for content, post, videos

Stage bij Wagamama

Ik heb van Augustus 2017 tot Januari 2018 stage gelopen bij Wagamama. Voor degene die Wagama niet kennen, Wagamama is een restaurant- franchise die over de hele wereld vestigingen heeft. Ze staan bekend om hun Aziatische Street food gerechten. Ikzelf zat op het hoofdkantoor in Amsterdam-Zuid, dat kantoor zat boven het restaurant dus elke keer wanneer ik naar binnenliep rook het altijd superlekker naar eten. Mijn stagebegeleider was een hele lieve vrouw met wie je een goed gesprek kon hebben. Ze was heel makkelijk met dingen als je je werk maar goed deed. Mijn werk bestond vooral uit de Nederlandse sociale media kanalen beheren + nieuwe content verzinnen, ook moest ik al de menu’s aanpassen in Indesign. Een van mijn stagedoelen was ook om beter te worden met Indesign en dat is zeker weten gelukt. Na twee weken stagelopen ging mijn begeleider drie weken op vakantie, daardoor zat ik vaak alleen op kantoor. Wat ik overigens heel fijn vond want daar heb ik echt van geleerd om meer zelfstandig te worden. Ik moest elke dag om half tien op kantoor zijn en ging meestal rond half vier weer naar huis. Daarnaast werkte ik standaard elke woensdag thuis. Later in mijn stageperiode werkte ik ook bijna elke vrijdag thuis. Dit kwam omdat ik heel veel zelfstandig werk had wat ik ook thuis op de laptop kon maken. Toen ik ongeveer tien weken stageliep kwamen er twee andere stagairs bij, dat was erg gezellig. Soms gingen we dan lunchen in het restaurant beneden, dat was gratis dus daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt;) Het leukste vond ik denk ik de tripjes naar andere restaurants, vaak was het zo dat ik daar dan iets langs moest brengen of juist iets ophalen. Ik kreeg heel veel vrijheid wat ik juist superfijn vond. Kortom het was een superleuke tijd bij Wagamama en ik heb heel veel geleerd. Ik zou het zeker iedereen aanbevelen die opzoek zijn naar een stageplek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feedback