Search for content, post, videos

Deel 1

Hijgend en zwetend schiet ik omhoog van mijn matras. Ik veeg het zweet van mijn voorhoofd, terwijl ik mijn hart in mijn keel voel kloppen. Heel even ben ik vergeten wat mij stoorde in mijn slaap, maar die paar seconden konden niet lang genoeg duren. De nachtmerrie stroomt langzaam terug in mijn gedachten. Het ging weer over dat vreselijke moment. Nog zie ik zijn felblauwe ogen voor me alsof het de dag van gisteren was. Langzaam worden zijn warme handen van mijn heupen weggetrokken. Als ik met mijn ogen knipper, als poging om het verschrikkelijke beeld van mijn netvliezen te verwijderen, stromen er tranen langs mijn wangen naar beneden.

Ik voel in het donker met mijn hand naar mijn mobiel. Wanneer ik het koude materiaal tegen mijn hand voel, pak ik het apparaat op en kijk ik hoe laat het is; 04.30u. Het is nog te vroeg om op te staan en met mijn dag te beginnen, maar ik durf het niet aan om mezelf weer in slaap te laten vallen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feedback