Search for content, post, videos

Deel 4

Nadat ik de telefoon heb opgehangen, begin ik met het klaarmaken voor de dag. Ik stap de al beslagen douchecabine in en sta stil terwijl het water langzaam mijn haar nat maakt. Flashbacks van gisteravond vullen mijn gedachten, maar hieruit kan ik nog niet achterhalen wat er precies gebeurd is. Als ik de douche uit stap zie ik mijn telefoon oplichten. Een bericht popt op het scherm, maar er is zoveel damp in de badkamer dat ik het niet kan lezen. Mijn natte blonde haren wikkel ik tot een lange vlecht en ik trek mijn ondergoed over mijn, nog vochtige lichaam, aan. Wanneer ik de deur van de badkamer open, word ik gelijk omringt door de kou die in mijn kamer hangt. Ik trek mijn blauwe skinny jeans over mijn benen en gooi een vest over mijn bijna ontblote bovenlichaam heen. Ik stap mijn badkamer opnieuw binnen en zie dat ik nu meerdere berichten op mijn telefoon heb staan. De berichten zijn van Jamie. Bij het zien van zijn naam, komen er opnieuw beelden door mijn hoofd razen. Zijn lange vingers die langzaam het bandje van mijn bh naar beneden schuiven. Zijn warme adem in mijn nek en de manier hoe hij zijn andere hand in mijn haar bracht. Zo snel als de gedachten binnentreden, vluchten ze ook weer weg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feedback