Search for content, post, videos

Deel 3

Het enige wat ik me nog herinner van gisteravond zijn die warme handen die van mijn heupen weg worden getrokken. “Eliza, wat is er gebeurd gisteravond?” Ik wrijf met mijn hand over mijn gezicht terwijl ik geduldig het antwoord afwacht. Het is even stil aan de andere kant van de lijn. “Dat kan jij mij beter vertellen. Ik was je de hele avond kwijt! Het enige wat ik weet is dat je er met Jamie vandoor ging. Weet je echt niks meer?” Jamie. De naam zorgt ervoor dat er verschillende beelden door mijn hoofd schieten; zijn handen die op mijn heupen lagen en zijn gezicht die wel heel dicht bij de mijne kwam. Maar vervolgens het beeld van Jamie die van me wordt weggetrokken voordat er ook maar iets kon gebeuren. De beelden zorgen ervoor dat ik even stil ben. “Lianne? Hallo ben je er nog?” Eliza’s stem klinkt opeens door mijn oren en zorgt ervoor dat ik uit m’n gedachten wordt getrokken. “Ja sorry. Nee ik weet echt niks meer. God, Ik ga nooit meer drinken.” Zucht ik. Eliza’s lach galmt door mijn oren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feedback