Search for content, post, videos

Deel 6

Jamie’s POV:

Langzaam open ik mijn ogen, die ondanks mijn diepe slaap nog zwaar aanvoelen. De zon schijnt door een kleine kier van het gordijn mijn kamer in. De herinneringen van gisteren zijn kristal helder. “Lianne”, schiet er meteen door mijn hoofd. Ik gris mijn telefoon van het houten nachtkastje naast mijn bed af, geen berichten. Teleurgesteld gooi ik het zilveren aluminium apparaat neer op mijn dekbed, waardoor een zachte plof te horen is. Ik gooi de dekens van mij af terwijl ik mijn benen over de rand van mijn bed slinger. Het tapijt voelt zacht aan mijn voeten, bijna net zo zacht als haar huid tegen de mijne voelde. Ik schrik van mijn eigen gedachte en sta vluchtig op.”Waarom bericht ze mij niet, heb ik iets fout gedaan? Verwacht ze een berichtje van mij?” De vragen vliegen door mijn hoofd heen. Ik geef een glimps naar mijn telefoon. “Nee ik wil niet obsessief achter haar aan rennen,” vertel ik mezelf. Ik probeer mijn dag verder op te starten door een warme douche te nemen. Bij de eerste stap op de koude tegels van de badkamer, trek ik mijn voet meteen weer terug. Met een ruk draai ik mij om en stampvoet ik terug naar mijn kamer. Ik gris mijn mobiel van het dekbed af en begin wild te typen, mijn duimen vliegen over het scherm heen. “Hey”, ik druk op verzenden. “Hoe voel je je?” Weer een druk op de verzendknop. “Heb je het naar je zin gehad gister?” Bij deze vraag twijfel ik even, bang dat ik haar bombardeer met vragen. Ik bijt even op mijn lip en frons licht, mijn duim hangt boven de enter knop. Na een aantal seconden bedenktijd, besluit ik het toch te sturen. Zenuwachtig wacht ik af op haar antwoord. Seconden worden minuten, maar een bericht terug krijg ik niet. Mijn hart begint harder te kloppen en vage gedachten vormen zich in mijn hoofd. “Er is wat gebeurd, ik weet het zeker”, bedenk ik terwijl ik naar de chat op mijn telefoonscherm staar. Voor ik het weet heb ik op het telefoon icoontje gedrukt, hij gaat over. “Hallo, met Lianne. Sorry alvast, ik kom er zo snel mogelijk aan. Ik heb een heftige avond achter de rug en voel me niet zo lekker”, klinkt er gehaast. Er verschijnt een grijns op mijn gezicht. “Dat weet ik dat je een heftige avond hebt gehad. Ik was erbij”, er klinkt een stilte. “Je spreekt met mij, Jamie. Wil jij me even haarfijn uitleggen waarom jij mij ontwijkt…’’

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feedback