Search for content, post, videos

Deze klok kleurt mee met de tijd – Artikel

De minimalistische Dusk-klok verandert van tint naar mate de tijd verstrijkt.

De Dusk-klok ziet er lichtgrijs uit bij zonsopgang en kleurt helemaal zwart bij zonsondergang. Tussentijds verandert hij gelijkmatig van licht naar donker, net als het licht buiten. Hij weegt 450 gram en er hoeft maar 1 AA-batterij in.

De klok bestaat uit twee gepolariseerde acrylplaten die op elkaar vast zitten. De wijzers moet je er zelf op zetten, maar hij configureert gelijk met jouw tijdzone. De klok kost 60 euro op Kickstarter, waar het doelbedrag al is gehaald. De lamp wordt op de markt gebracht door het Delftse bedrijf Allocacoc, dat een platform heeft waarop designers hun producten kunnen aanbieden.

 

Door Remco Hayes

Feedback