Search for content, post, videos

‘’Dat heb ik losgelaten, ik kijk wel wat er komt’’

Je zomervakantie opgeven zodat je bij je droombedrijf een plekje kan bemachtigen voor een afstudeerstage. ‘’En ook al moet je zoveel opgeven, als je écht iets wilt moet je het gewoon doen.’’ En of Ivanne Santing (19) dat de afgelopen tijd heeft gemerkt. In juli dit jaar haalde zij haar diploma binnen en sindsdien mag ze zichzelf officieel ‘mediaredacteur’ noemen. 

In de zomer van 2018 besloot Ivanne de stoute schoenen aan te trekken en een mailtje te sturen naar Beam, het jongerenplatform van de Evangelische Omroep (EO). Spijt van deze keuze? ‘’Zeker niet!’’ zegt ze. Want uiteindelijk was dit een mooi opstapje voor een afstudeerstage. ‘’Ze zeiden al dat als ik van de zomer niet was geweest, ik waarschijnlijk niet uitgenodigd was op een gesprek.’’ Beide keren was de stage precies zoals ze had verwacht vanwege de werksfeer, leuke collega’s en omdat ze werd behandeld als één van het team. 

Tekstvak: Dit is…

Ivanne Santing
-------------------------

19 jaar

https://www.ivannesanting.nl/

De EO-Jongerendag is een feest georganiseerd door Beam waar jaarlijks 15.000 christelijke jongeren komen


Ivanne tilt haar been omhoog op haar stoel en leunt met haar arm erop. Ze vertelt: ‘’Ondanks mijn leuke stage had ik verwacht dat ik makkelijker een baan zou vinden.’’ Ivanne heeft sinds kort een eigen fotografie bedrijf. Tot nu toe is fotograferen vooral nog een hobby voor haar. 

Afbeelding met binnen, camera, vloer, elektronica

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met tekst, kaart

Automatisch gegenereerde beschrijving


De toekomst is onzeker, maar of het nu werken, reizen of leren is: ‘’Met alle drie zou ik wel tevreden zijn.’’ Toch lichten haar ogen meer op als ze over een avontuurlijk plan begint. Ze wil heel graag in januari 2020 naar Sydney, Australië. 

‘’Ik hoop tijdens deze tussen fase er achter te komen wat ik wil gaan doen. Aan de andere kant, 
ik kan mijn leven wel gaan plannen, maar het wordt toch niet zoals ik had verwacht. Dat heb ik losgelaten. Ik kijk wel wat er komt.’’

Ivanne’s gouden tip is daarom ook: ‘’Weet wat je wil. En ook al moet je zoveel opgeven, als je iets wilt moet je het gewoon doen.’’

Terugkoppeling