Search for content, post, videos

Jouw bedrijf + Entr!

Wij zijn overtuigd dat we met een unieke en eigentijdse blik op de maatschappij een enorme meerwaarde kunnen leveren in je ( online ) content strategie. Laat ons meedenken in de content kalender en samen bouwen we aan meer ( online ) awareness voor je bedrijf. Start vandaag!

Redactie Magazine Entr! Magazine

Hoe werkt het dan?

De ROC studenten achter dit magazine staan te popelen om aan de slag te gaan met content. Een enorme potentie aan creatieve ideeen en inspirerende content wat uw bedrijf naar die volgende stap kan helpen in online awareness. En dat in een eigentijdse stijl en aansprekende tone of voice voor een jonge doelgroep.

Lees hieronder hoe jouw bedrijf de samenwerking aan kan gaan met enthousiaste studenten.

Samenwerking voor lange termijn

Voor een samenwerking op langere termijn komen we het liefst een stage bij je bedrijf doen. We kunnen ons dan op detail niveau verdiepen in je bedrijf en de markt waar je bedrijf zich in bevindt. Van daaruit leveren we echte toegevoegde waarde met ‘cornerstone content’ en waardevolle SEO artikelen.

Een goed voorbeeld van een stage is het verzorgen van de content rondom een evenement of een belangrijke gebeurtenis die van groot belang is in je bedrijf, zoals de invoering van de GDPR wetgeving.

Samenwerking op korte termijn

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Volg ons Insta account!

Volg ons insta account

    Terugkoppeling